/>
Pentru comenzi: +40 312 29 5451
 

Reclamație, înlocuire, returnare

 Reclamație, înlocuire, returnare

Returnarea produselor achiziționate conform legislației române privind comerțul la distanță (Ordin nr. 130/2000).

2.1. Orice client are dreptul la reclamații și la returnarea mărfurilor.

Puteți returna mărfuri noi, nedeteriorate, nefolosite, nespălate, în termen de 14 (paisprezece) zile de la livrarea acestora. Condiția obligatorie este ca mărfurile să nu fie folosite și să nu fie distrus aspectul comercial al acestora.

Toate cheltuielile legate de returnarea mărfurilor de către CONSUMATOR COMERCIANTULUI sunt suportate de CONSUMATOR. Returul se realizează cu firma de curierat "FAN courier", "Urgent Cargus" S.A.,"Sameday" și se achită la tariful acesteia din ziua returului.

În cazul în care doriți să înlocuiți/returnați sau să refuzați marfa în termenul legal în acest sens, ne puteți contacta pe mail:

3dgtextile@gmail.com

iar noi vă vom informa ce trebuie să faceți pentru a returna marfa și pentru a vă primi banii înapoi.

2.2. În cazul în care doriți să schimbați produsele- comerciantul va trimite un curier care va lua produsele de la consumator/client, le va schimba și le va livra din nou consumatorului/clientului. Cheltuielile de curierat aferente înlocuirii sunt suportate de către client? În cazul în care aceste condiții nu sunt îndeplinite, magazinul își rezervă dreptul de a nu accepta marfa returnată și respectiv de a nu achita cheltuielile realizate cu ocazia achiziționării acesteia de către client.

2.3. După primirea mărfurilor returnate și verificarea lor, valoarea acestora se returnează clientului prin firma de curierat și la adresa indicată de către CONSUMATOR. Termenul pentru returnarea sumei este de 7 până la 14 zile lucrătoare.

În caz de neconformitate, alte întrebări și tot ce este legat de cele de mai sus, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați la telefonul:

...

sau să ne scrieți la adresa de e-mail:

3dgtextile@gmail.com

Vom realiza verificarea necesară și vom stabili toate condițiile de returnare, înlocuire sau reclamație.

Condiții generale de retur al produselor vândute de 3dg-textile.com, 30 de zile drept de retur

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să nu conțină nicio informație cu caracter personal și să poată fi adus la versiunea inițială de software.

Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile și/ sau cadourile cu care a fost livrat.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice sau electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate.

Dacă în coletul de retur se află produse diferite fața de cele din formularul completat, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată

DPD

Bulgaria

județ Asenovgrad

Cod postal 4230

str. Dragoman 2A

Bluered LTD 

e-mail - 3dgtextile@gmail.com "