/>
Pentru comenzi: +40 312 29 5451
 

CERINȚE LA FIȘIERE

FORMATE DE IMPRIMARE ACCEPTATE Formatele de fișiere grafice sunt douătipuri de bază - raster și vector. Formateleraster includ, de exemplu, fotografii șiimagini bitmap (extensii: JPEG, TIFF, GIF,PNG, BMP). 

Formatele vectoriale suntlogo-uri și altele. (extensii: EPS, AI, CDR,SVG, PS, WMF).

CERINȚE LA FIȘIERE Fișierele de imprimare trebuie să fie de celpuțin 700/1400px

Dacă doriți să încărcați un fișier de tipraster, trebuie să luați în consideraredimensiunea acestuia. Pentru o calitatemaximă a imprimării, imaginea originalătrebuie să fie cât mai mare posibil. Cu câtimaginea este mai mică, cu atât imprimeulva deveni mai mic. În nici un caz nu mărițiartificial dimensiunea fișierului raster -acest lucru dăunează calității imprimării.În caz că doriți să încărcați un fișier de tipvector, acesta trebuie să fie în format EPSsau SVG (numai acestea sunt menținutede Vizualizatorul de produse ).

 Acest lucrunu ar trebui să vă deranjeze deoareceformatele sunt standard și orice programgrafic vectorial (Adobe Illustrator,CorelDraw ) permite conversia acestora.Transparența este menținută perfect.

CULORI Culorile pe care le vedeți pe monitor suntformate prin amestecarea luminii, în timpce la imprimare acestea sunt formate prinamestecarea vopselelor. Prin urmare,culorile mai strălucitoare și sclipitoare nuîși pot păstra intensitatea pe un tricou, șide obicei devin ușor mai întunecate. Ținețicont de asta comandând o imprimare cuculori strălucitoare. 

Este, de asemenea,recomandabil să verificați cum arată imaginea într-un model de culoare CMYK.

TRANSPARENȚA Imprimăm imagini care conțin zonetransparente (GIF), și chiar imprimeuri cusemitransparență (transparență alfa PNG).

RECOMANDĂRI Dacă imaginea este un logo sau o figurăoarecare, este de preferință să fie fărăfundal (doar daca nu e o fotografie); Dacă imaginea este de tip raster, în nici uncaz nu mariți dimensiunea ei in modartificial – aceasta dăunează calitățiiimprimării;

IMPORTANT Dacă încărcați o imagine cu o dimensiunemai mică sau de o calitate slabă, în acestcaz, aceasta nu poate fi imprimată calitativ.Echipa noastră nu este responsabilăpentru astfel de situații.

ASISTENȚA PROFESIONALĂ Dacă comandați un produs al designului Dvs., dar doriți ca imprimeul încărcat să fieprelucrat în continuare de designerii noștri, prețul la comanda Dvs. poate fi mărit ? dela 0 la 10 leva, în funcție de complexitatea operației. Aceasta are loc după oințelegere prin apel telefonic, cândoperatorii noștri vor lua legătura cu Dvs.pentru confirmarea comenzii.